Image
EUI Peer Reviews call 2024
Novinky
02 May 2024

Dvě česká města uspěla ve výzvě EUI Peer Reviews!

Plzeň a Ústí nad Labem se přihlásily do výzvy na zlepšení svých strategií ITI a byly vybrány jako hodnocená města (cities under review).

Skvělá zpráva! Do právě uzavřené výzvy EUI Peer Reviews se přihlásili dva čeští nositelé strategií ITI – Plzeň a Ústí nad Labem. Pokud uspějí coby hodnocená města (cities under review), zúčastní se dvoudenního setkání s kolegy z dalších evropských měst, kde budou řešit konkrétní problémy spojené s implementací svých strategií ITI, a to za podpory expertů z EUI. Po této akci se zaměří na implementaci vybraných doporučení ve své každodenní práci. Držíme jim palce!

K výzvě jsme 11. dubna 2024 uspořádali informační setkání, prezentaci z něj najdete na této stránce v sekci "Zdroje a dokumenty".

❕ Aktualizace

Ústí nad Labem a Plzeň uspěly ve výzvě EUI Peer Reviews a stanou se tzv. hodnocenými městy (cities under review) v rámci nadcházející vlny této služby pro nositele strategií ITI. Od kolegů z dalších evropských měst tak obdrží konkrétní, na míru ušitou zpětnou vazbu na tři konkrétní problémy, které řeší v rámci realizace svých strategií ITI. Základem Peer Reviews je dvoudenní prezenční akce pořádaná EUI. Více informací je zde.Free Stock Photo of Team celebrating success in office meeting | Download  Free Images and Free Illustrations