Image
Portico
Hírek
24 July 2024

Fedezze fel a települési szinergiák erejét a Portico Urban Matchmaker segítségével!

A Portico Urban Matchmaker az EUI egyik eszköze, amely lehetővé teszi a települések számára, hogy a fenntartható város- és településfejlesztés érdekében együttműködő partnereket találjanak és alakítsanak ki. Fedezze fel, mozgósítsa és hasznosítsa településének kezdeményezéseit a célzott partnerkeresés révén!

Ön egy olyan települést képvisel, amelynek konkrét elképzelései vannak a településfejlesztési kérdésekről, kihívásokról? Amennyiben igen, tegye fel magának a további kérdéseket is:

  • Szeretnének egy másik településsel együtt dolgozni konkrét településfejlesztési kérdésekben?
  • Rendelkeznek szaktudással egy adott szakterületen, amelynek továbbadásához partnerséget keresnek?
  • Szeretnék esetleg más települések Innovatív Actions (EUI IA) projektjének megvalósítását Transzferpartnerként követni?
  • Vagy csak egyszerűen partnerséget, partnereket keres innovatív ötletének átadásához?

Akkor a Portico Urban Matchmaker pontosan az Önök települése számára a megfelelő eszköz! Látogasson el a Portico települési partnerkereső weboldalra, hozza létre fiókját, és használja az EUI City-to-City Exchanges és az EUI Innovative Actions külön űrlapjait, így azonosítva magát a partnertelepülések számára. A Portico Urban Matchmaker az az EUI által fejlesztett eszköz, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy a saját kritériumainak megfelelő társait és partnereit felkutassa és kapcsolatba lépjen velük. Emellett maga a Portico felület támogatja az EUI City-to-City Exchanges és EUI Innovative Actions felhívások keretében történő jelentkezési folyamatot.

A regisztrációt követően e-mail értesítést kap, ha a Portico közösség más tagjaival és településeivel egyezik az érdeklődési portfoliója. Emellett a nemzetközi pályatársak és szakmai partnerek a platformon keresztül kifejezhetik érdeklődésüket, hogy csatlakoznának az Ön településének valamely kezdeményezéséhez.

City-to-City Exchange vagy Innovative Action ötletet keres? Böngésszen a települési ötletek és kihívások listáján, a legújabb frissítések szerint rendezve. A keresést finomíthatja olyan szűrőkkel, mint maga a téma, a település mérete, az ország neve vagy egyszerűen kulcsszavak alapján.

Talált valamit, ami érdekes lehet a települése számára? Látogasson el az erre a célra létrehozott oldalra, és lépjen közvetlenül kapcsolatba az adott várossal a „ Match me ” gombra kattintva, amely megkönnyíti a közvetlen kommunikációt a település képviselőivel.

Találkozzon a települési szakemberekkel a Portico települési partnerkeresőjén keresztül, csatlakozzon projektjeikhez és megoldásaikhoz, hogy aktívan építhessenek partnerségeket, amelyek nemcsak a fenntartható településfejlesztést segítik elő, hanem a kihívásokat kézzelfogható megoldásokká és sikerekké is alakítják! Használja ki az uniós együttműködés erejét az EUI-val!

Nézze meg aktuális pályázati lehetőségeinket az alábbi felhívások keretében:

- Innovative Actions harmadik felhívása

- City-to-City Exchanges csereprogram